Poratek-jäsenenä kehität osaamistasi uudelle tasolle

Siivitämme jäsentemme kilpailukykyä ja autamme oppimaan uutta. Poratek-jäsenet muodostavat yhteisön, jossa ei osaaminen hyydy. Yhdessä me viemme alaa eteenpäin.

MONTA SYYTÄ OLLA PORATEKLAINEN

Jäsenyyden edut

Alan ammattilaisten verkosto

Olet alan ammattilaisten kanssa osa yhteistä verkostoamme, johon kuuluu valtaosa Suomen kaivonporuasurakoitsijoista ja lukuisia laadukkaita palveluntarjoajia. Kaverillisessa yhteisössämme pääset kuulemaan verkostosi kokemuksia alalta ja jakamaan omia näkemyksiäsi.

Tuoreimmat tiedot alalta

Tarjoamme ainutlaatuiset puitteet osaamisesi kehittämiselle. Saat alan uusimmat tiedot ja taidot Poratekin kautta käyttöösi. Olemme mukana monissa kaivonporaukseen liittyvissä kehittämistöissä ja edistämme alan tärkeitä asioita.

Maksuttomat koulutukset

Poratek-jäsenenä saat käyttöösi ilmaiset koulutusmahdollisuudet. Meidän kauttamme onnistuu porareiden peruskoulutus, ammattitutkintoon tähtäävä koulutus sekä muut täydentävät koulutukset.

Takaus laadusta

Poratek-jäsenyys viestii arvostavasta suhtautumisesta laadukkaisiin poraustoteutuksiin. Pidät yllä kilpailukykyäsi, ja asiakkaat tietävät sinun noudattavan tarkkoja toimintatapoja. Sinulla on käytössä Normiporakaivojen ja Normienergiakaivo 17:n rakennustapaselosteet.

Tuki, apu ja materiaalit

Tarjoamme tukea kaikkiin poraukseen liittyviin tilanteisiin ja ohjaamme oikean tiedon luo. Saat käyttöösi Poratekin vahvistamat sopimus- ja lomakepohjat. Vuosittain ilmestyvästä Poratek Uutiset -tiedotuslehdestä seuraat vuoden kuulumisia.

Tapahtumat ja elämysmatkat

Järjestämme seminaareja ja muita tilaisuuksia, joissa pääset vahvistamaan verkostojasi ja tutustumaan uusiin kontakteihin. Poratekin yhteisillä matkoilla opimme yhdessä uutta ja pääsemme näkemään maailman menoa.

MEITÄ ON MONEKSI – OLEMME SEKÄ TEKIJÖITÄ ETTÄ KUMPPANEJA

Jäsenyyden muodot

Voit liittyä mukaan järjestöömme jäsenyrityksenä tai partnerina. Sovit jäseneksemme, jos sinulle on tärkeää toimia vastuuntuntoisesti ja pitää yllä korkeaa  laatua sekä innostut osaamisen kehittämisestä. 

Poratekin urakoitsijajäsenenä saat laajan kontaktiverkoston ympärillesi ja mahdollisuuden kehittyä sekä kouluttautua alan uusimpien tietojen avulla. Poratek-jäsenyys kertoo tarkkojen laatustandardien mukaisesta toiminnasta.

Poratek-partnerina  sinulla on suora yhteys alan keskeisimpiin toimijoihin Suomessa. Tarjoamme tukea, kontakteja ja markkinointiväylän käyttöösi. Pääset myös mukaan kehittämään porausalaa yhdessä meidän kanssamme.

Jäsenmaksut

Urakoitsija-jäsenyys

Kertaluonteinen liittymismaksu 850 €  (alv 0%)

Jäsenmaksu 1600 € / vuosi (alv 0%)

Partneri-jäsenyys

Kertaluonteinen liittymismaksu 850 €  (alv 0%)

Jäsenmaksu 1100 € / vuosi (alv 0%).

PORATEK-URAKOITSIJOITA YHDISTÄÄ HALU PITÄÄ YLLÄ KORKEAA LAATUA

Poratek-urakoitsijat

MISTÄ OSAAVA AMMATTILAINEN PORAUSTÖIHIN?

Löydä urakoitsija lähellä sinua

kilpailukykyisimmät PARTNERIJÄSENET TARJOAVAT ALAN kilpailukykyisimmät TUOTTEET JA UUSIMMAT TIEDOT

Poratek-partnerit

Löydä partnerit lähellä sinua

PORATEK ON OSAAJIEN VERKKO JA KAVERILLINEN YHTEISÖ

Liity Poratek-jäseneksi

Tervetuloa mukaan osaajien joukkoomme!

Poratek-jäseneksi voit liittyä partneri-jäsenenä tai urakoitsija-jäsenenä.

Lataa oheinen jäsenhakemus, täytä hakemukseen tietosi ja lähetä se joko viereisen  lomakkeen kautta tai kirjepostina osoitteeseen: Suomen Kaivonporausurakoitsijat ry, Haravatie 7, 68300 Kälviä.

Jäsenhakemuslomake